Milou Geerlings

Milou is gefascineerd door dagelijkse gedragingen van de mens. Als het weer niet te guur is, gaat ze (als het lukt) ruim op tijd naar het station om mensen te kijken. Haar interesse in menselijk gedrag was ook de reden voor haar studiekeuze Gedragsverandering. Deze studie maakte haar enthousiast om met de kennis van psychologie ook iets te betekenen in de praktijk. Milou is in haar nopjes als de complexe buitenwereld en de wetenschap samenkomen in haar werk.  Tijdens haar afstudeeronderzoek in de spoorbouwwereld  stond ze voor de uitdaging om een wetenschappelijk  gedragsexperiment te coördineren in een spoorvernieuwingsproject. Hier ontdekte ze dat het haar  plezier gaf om haar hoofd te breken om maar haar doelen te behalen.

Na haar master had ze behoefte aan kennis over ondernemen om echt iets te kunnen betekenen in de maatschappij. Daarom volgde Milou het trainingsprogramma Sociaal Ondernemen van Starters4communities. Ze hielp bij het opzetten van een wijkcentrum en coördineerde een behoefteonderzoek in de wijk.

Bij Objectief werkt Milou met plezier aan nalevingsonderzoeken. Met haar loyaliteit, kennis en  vaardigheden zet ze zich in om het proces rondom leeftijdscontrole voor alle betrokkenen fijner te maken.  Daarnaast houdt ze het bedrijf draaiende door de administratie op orde te houden. Milou gelooft in de kracht van samenwerking en voelde zich daarom al snel thuis bij Objectief.

Ook al woont de vrolijke, Limburgse Milou al sinds haar studententijd in Tilburg, toch zoekt ze af en toe nog haar roots op in het smalste stukje van Nederland.  In haar vrije tijd is ze vooral creatief bezig  met tekenen en breien en het ontdekken van nieuwe muziek. Inmiddels durft ze het aan om ook haar eigen muzikale talent op de gitaar te ontdekken, nadat ze het jarenlang alleen bij het meer klassieke dwarsfluit heeft gehouden.