Suzie Geurtsen

Van psychologische vraagstukken en uitdagende praktijkonderzoeken tot inspirerende teksten, laat het aan Suzie over en je bent verzekerd van een mooi resultaat. Met haar kritische en creatieve instelling haalt ze altijd het onderste uit de kan. Haar doorzettingsvermogen en talent voor coördineren spelen daarbij een grote rol.

Ze zet haar drive het liefst in om anderen vooruit te helpen. Dat ze koos voor de studies Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en Sociale Psychologie is dan ook niet verwonderlijk. Haast alle maatschappelijke obstakels zijn te herleiden naar menselijk gedrag, zo ook het niet naleven van leeftijdsgrenzen. Suzie vindt dat deze visie een (groter) podium moet krijgen in de wereld van toezicht, naleving en handhaving en wil zich daar graag voor inzetten.

Ze schreef haar masterscriptie over hoe je klanten kunt stimuleren om hun ID gereed te houden bij de aankoop van alcohol in supermarkten. Ook adviseerde ze grote (overheids)instanties hoe je ouders kunt betrekken bij verantwoord alcoholgebruik en hoe je preventie succesvol in kunt richten.

Haar passie voor leren en groeien uit zich ook in haar privé-leven. Zo ontdekt ze graag nieuwe culturen en vermaakt ze zich opperbest tijdens goede gesprekken met haar vriend, familie en vrienden.