Myrthe Veeger

Menselijk gedrag interesseert Myrthe al van jongs af aan. Vooral de irrationele en onbewuste werking ervan fascineert haar. Door zich hierin te verdiepen kwam ze erachter dat ze haar kennis van menselijk gedrag het liefst inzet om mensen op een positieve manier verder te helpen.    

Met haar enthousiasme voor gedragsverandering heeft ze diverse opdrachtgevers blij gemaakt. Zo zette ze zich vóór haar werk bij Objectief al in om discriminatie in de horeca te verminderen, zwerfafval tegen te gaan en mensen een positievere kijk te geven tegenover vluchtelingen. Een positief resultaat neerzetten met een gemotiveerd team geeft haar energie!

Bij Objectief, een innovatief bedrijf dat zich inzet om de gezondheid van jongeren te beschermen, komen haar interesse en enthousiasme over menselijk gedrag goed van pas. Zo coördineert ze diverse (gedragsveranderings)projecten, adviseert ze gemeenten en ontwikkelt ze gedragswetenschappelijke interventies.

Wat Myrthe in haar vrije tijd doet? Het liefst maakt ze dan verre reizen. Het verkennen van andere landen en culturen is namelijk haar grote passie. Daarnaast houdt ze van snowboarden, festivals bezoeken en fotograferen. Maar ook van sporten en gezond eten wordt ze zeker vrolijk!